Trygghet & Personligt

Om oss


Vi som har denna hemsida heter Anna och Johan och vi befinner oss mitt i livet. Vårt bolag heter Spirande Zolrosen AB. Vi är båda två certifierade spiritualistiska medium under mentorskap av Jane Lyzell som har sin verksamhet i Kilsmo. Jane har arbetat som medium och healer över 30 år och är fortfarande aktiv med kurser, utbildningar, privata sittningar och healing. Gå gärna in och kika på hennes hemsida (länken hittar ni under länkar).

I december 2022 certifierade vi oss även som andliga lärare i mentalt mediumskap hos Jane. Detta är något vi är mycket stolta och glada över och det har varit en lärorik tid. 

Vi bor ett par mil utanför Jönköping på landet med våra husdjur. Vi båda har sedan barnsben vetat att det finns något mer bakom det vi ser här på jorden och varit nyfikna på att utveckla dessa sinnen, att se och höra sådant som inte alltid är synligt för alla. Vår målsättning kring det arbete vi utför är att sprida kunskap och kärlek i de budskap som finns för just dig. Att även hjälpa till att utveckla dina sinnen tillsammans med oss oavsett vad man tänker att man vill göra av den andlighet som bor inuti oss.

Vi själva utvecklar vår andliga och personliga mognad ständigt, dag för dag och känner nu att vi är redo att påbörja vår dröm för att slutligen kunna ägna oss åt det här på heltid.

Vi hoppas Du ska känna att det finns något för just dig här på vår sida.

Välkommen att kontakta oss för frågor, bokning av tid eller andra funderingar.
 Vi har tystnadsplikt så du kan känna trygghet i det du berättar för oss. 


När vi är ute på seanser så brukar vi kombinera detta med musik då vi öppnar och stänger ner regnsbågsbron mellan våra världar. Gå gärna in på Annas hemsida och se vad vi kan erbjuda www.musik-for-sjalen2.webnode.se


Följ oss gärna på instagram 
Zolrosens Instagram

zolrosen ottosson (fb)

nystartad youtubekanal

https://www.youtube.com/channel/UC80iOpP5r41A4OOppeaDp1w


❈Kontakt❈

Har du funderingar eller vill boka en tid med oss?
Tveka inte att slänga iväg ett mail. Enklast gör du detta via vårat formulär, så kontaktar vi dej snarast. Eller sms:a/ring till 0704-32 59 67


Länkar

Här har vi samlat några länkar till andra sidor med andligt innehåll.
De flesta är till andra människor som gör olika saker med andevärlden.