Healing och djurkommunikation

Jag , Anna, arbetar med spiritualistisk healing och charkrabalansering i samband med kommunikation på djur.  Jag använder mig själv som redskap tillsammans med vår hjälpare i andevärlden. 

Healing är en underbar väg för att bli av med stress och oro som oftast resulterar i hälsoproblem hos våra djur. Att vara djurkommunikatör innebär att lyssna på djur och att återge det som kommer fram till djurets ägare. Genom healing får ditt djur hjälp med hälsan och återställa balansen. Djuren kommunicerar via bilder och kan på det sättet förmedla olika sinnesstämningar. Det kan visa sig att det finns problem i vardagen, eller att det dykt upp beteenden som inte är önskvärda och som man som ägare vill få mer information om Detta brukar komma upp i samband med healing av djuren vilket då förmedlas till ägaren. Healing utförs på både stora som små djur. 

Session: 700 kr (ca 45 -60 min) + ev milersättning beroende på vart ni bor.  Jag kommer gärna till ert djur då de oftast känner sig tryggare i sin egna miljö. 

Onsdagar finns oftast tid mitt på dagen. 

OBS: Djurkommunikation är inte en behandlingsform. Om du misstänker att ditt djur har ont eller är sjuk skall du vända dig till en veterinär