Privatseans/andligt samtal/gruppseans

Privatseans

Vid en privatseans så tar vi kontakt med andevärlden för att se vad dina nära och kära vill förmedla. Vem som kommer till just dig kan vi aldrig veta då det är andevärlden som bestämmer. Budskap från dina nära och kära kommer alltid i kärlek.  Om ni är ett par som vill komma / eller två stycken och vill sitta tillsammans så går det bra. 

Vi erbjuder detta för de människor som har ett behov av det. Till exempel om någon lider av sorg från någon när och kär. 

Vi erbjuder i första hand privatseans med oss båda två. Kostnad 700 kr.

Sittningen tar ca 45-60 minuter

Andligt samtal 

Här får du råd kring andliga och mediala frågor. Eller hjälp med att förstå och reflektera över din egna andliga utveckling och förmåga. Det innebär att vi inte vägleder ditt privatliv såsom ekonomi, relationer eller yrkesval.  

Pris: 700 

OBS vi har husdjur hemma och ibland en hund i lokalen

seansen via Zoom erbjuds till er som inte har möjlighet att komma fysiskt eller på grund av avståndet. Kameran måste vara på under sittningen. 


Gruppseanser 

Vi erbjuder även mindre gruppseanser (hemma hos seans). Är ni en grupp på minst 5 personer så kan ni få möta de som lämnat oss och finns på andra sidan tillsammans med era vänner. Detta kan bli en spännande kväll och passar för er som är nyfikna på besök från andevärlden. Alla garanteras inte att få kontakt då det är andevärlden som bestämmer vilka som kommer och till vem. Detta brukar vara en mycket uppskattad stund. Vi kommer till er eller ni till oss. Vilket som passar er bäst. Vi är hos er mellan 1.45- 2 timmar.

Pris: 250 kr /person plus ev. reseersättning 

BOKNING OCH BETALNING

Betalning sker i i samband med bokning för att bokningen ska gälla. Betalning sker till bankgiro 5869-5180 Handelsbanken. Spirande zolrosen AB. Du skriver ditt namn i meddelandet

Bokad tid återbetalas ej om du missar tiden. Avbokning ska ske senast 3 dagar innan bokad tid, annars debiteras bokad tid. Om du blir sjuk behövs läkarintyg.