Djurhealing/kommunikation fler lediga tider

Hösten på ingång 


2023

Ett nytt år med nya möjligheter. Sommaren har gått med raketfart och snart är semestern slut och den härliga hösten är snart på ingång.  Vi har en del framför oss och ser fram emot detta. Gå in i kalendern och läs mer.

Anna kommer nu ha möjlighet att få loss fler tider under dagtid till djurhealing/kommunikation. Så hör av dig.

I höst kommer vi ha en kursdag den 24 september där vi arbetar med plattformsteknik (storseans) så håll ögonen öppna. Denna kurs är för de som är lite varma i kläderna och gått tidigare kurser med att länka nära och kära från andevärlden, som ex gått kurs hos oss eller andra medium i mentalt mediumskap.  Men du behöver inte tänka att du ska kunna jättemycket. 

Vi har även en kursdag i mentalt mediumskap den 8 oktober. 

När man går kurs hos oss på Zolrosen så måste man ha fyllt 18 år. Då vi nu kör allt igenom vårt företag "spirande Zolrosen AB" behöver vi höja våra priser för att täcka upp alla kostnader. 

Vår lokal

Du hittar oss i Jönköping där vi hyrt in oss hos i en liten källarlokal på Starrgatan 25 Liljeholmen i Jönköping, i samma lokal som verksamheten Bara Vara. Vi är verkligen glada över denna möjlighet och välkomnar er alla. Naturligtvis kan man även komma till oss i Signesbo där vi har ett litet hus för privatseanser. 

Annas Musik

Två singlar har kommit ut, Jordängel, som släpptes den 1 september, och den andra singeln, Shadow In A cape, som kom ut den 10 oktober 2022.

Lyssna gärna även på Annas första album "Jag ska gå stolt och rak från vård jord". Klicka på länken eller gå in på Spotify och Jordängel.

https://open.spotify.com/album/4x9shx48JQJwTDprxltORZ

Är du intresserad av handgjorda ekologiska produkter så har vi tvålar, krämdeodorant, ansiktskräm, handkräm, läppsyl och balsamkaka. Och nos- och tassalva förstås till våra fyrfota vänner. Är du nyfiken så hör av dig.


Inlägg

 

Nyhet

27.07.2023

Här kommer vi att börja skriva in lite som är bra att veta framöver. Det kan vara "blogginlägg", våra andliga funderingar, spännande saker att läsa om, olika tips kring saker och ting osv.