Andlig mässa i Örebro

Hösten på ingång 


Framför oss har vi en kursdag den 27 augusti i medialt mentalt mediumskap.  För både er som är nybörjade och de som har hållit igång ett tag men som vill utveckla och slipa på sina förmågor. 

Vi kommer även att ha ett bord  på mässan i Örebro den 27 september samt ha en storseans tillsammans med mediumet Jane Lyzell. 

En ny singel har nu kommit ut, Jordängel, som släpptes 1 september, och den andra singeln är på gång och kommer ut den 10 oktober

Lyssna gärna på Annas första album  "Jag ska gå stolt och rak från vård jord". Klicka på länken eller gå in på Spotify och Jordängel.

https://open.spotify.com/album/4x9shx48JQJwTDprxltORZ


Vår lokal

Nu äntligen så kan du komma på en privatseans/healing till oss i vår lilla lokal där vi hyrt in oss i Jönköping. Den ligger på Starrgatan 25 Liljeholmen i samma lokal som verksamheten Bara Vara. Vi är verkligen glada över denna möjlighet och välkomnar er alla. Naturligtvis kan man ävenkomma till oss i Signesbo där vi har ett litet hus för privatseanser. 

Är du intresserad av handgjorda ekologiska produkter så har vi tvålar, krämdeodorant, ansiktskräm, handkräm, läppsyl och balsamkaka. Och tassalva förstås till våra fyrfota vänner. Är du nyfiken så hör av dig.


Nyheter

 

Nyhet

04.01.2021

Seanser, konsultationer och föredrag via digitala forumet Zoom är nu något vi kan erbjuda er och använder oss vid behov. Välkomna