Storseans via zoom 26 januari Gratis

ljusare tider på ingång 


2023

Ett nytt år med nya möjligheter. Så härligt att ljuset nu återvänder igen. Vi börjar denna månad med en storseans via zoom tillsammans med några mediumkollegor . Ska bli så roligt , vi ses på skärmen. Gå in i kalendern och läs mer


2022

Spiritualistisk julandakt med storseans kl 13.00 i Fridens sal , Kilsmo. med Jane Lyzell

20 november  kl 14.00 kommer vi ha en storseans samtidigt som Bara Vara kommer ha öppet sin lilla butik, mellan 11.00 -14.00, där hon har en del försäljning av ex stenar, böcker, rökelser och mycket mer. Det kommer att finnas fika att köpa under dagen. OBS till vänster på bilden ser ni handgjorda ljusstakar/underlägg som Anna har gjort som kommer finnas till försäljning. Välkomna 

Storseans via Zoom med mediumen Jane Lyzell, Maria HArrsjö , Anna och JOhan Ottosson och tränande mediumet Estelle Juhlin  den 16 november, se mer info i kalendern

På mässan i Örebro som var den 27 september var det många besökare och fantastiskt roligt hade vi det. Och  storseansen tillsammans med mediumet Jane Lyzell avslutade en lycakd dag. 

Två nya singlar har nu kommit ut, Jordängel, som släpptes den 1 september, och den andra singeln, Shadow In A cape, är på gång och kommer som kom ut den 10 oktober. 

Lyssna gärna även på Annas första album  "Jag ska gå stolt och rak från vård jord". Klicka på länken eller gå in på Spotify och Jordängel.

https://open.spotify.com/album/4x9shx48JQJwTDprxltORZ


Vår lokal

Nu äntligen så kan du komma på en privatseans/healing eller kurs till oss i vår lilla lokal där vi hyrt in oss i Jönköping. Den ligger på Starrgatan 25 Liljeholmen i samma lokal som verksamheten Bara Vara. Vi är verkligen glada över denna möjlighet och välkomnar er alla. Naturligtvis kan man även komma till oss i Signesbo där vi har ett litet hus för privatseanser. 

Är du intresserad av handgjorda ekologiska produkter så har vi tvålar, krämdeodorant, ansiktskräm, handkräm, läppsyl och balsamkaka. Och tassalva förstås till våra fyrfota vänner. Är du nyfiken så hör av dig.


Nyheter

 

Nyhet

04.01.2021

Seanser, konsultationer och föredrag via digitala forumet Zoom är nu något vi kan erbjuda er och använder oss vid behov.