Webshop öppen

lite smått och gott


2023 -2024

Nu till helgen den 4 -5 maj så går äntligen hälsomässan i Örebro av stapeln. Ska bli så roligt och det är ett gediget progam med många föredrag och föreläsare. 

Våra två budskapskortlekar hittar du i vår webshop. Just nu nu kommer vi sälja ut dessa till mässpris för er som beställer innan 15 maj. Så gå in och beställ redan idag. 

Zolrosens youtubekanal har släppt en kontemplation/ledd meditation där du får möta din andliga ledare. Så välkomna in på vår kanal. 

https://www.youtube.com/channel/UC80iOpP5r41A4OOppeaDp1w

Snart släpps våra helt unika budskaps och inspirationskortlekar. Smakprov till vänster :). Den ena handmålad med en bok med tolkning och vägledning och den andra är gjord med encaustic art med budskap på.  Två helt olika kortlekar som man kan använda både för sig själv och i sin verksamhet. Kommer ut i början av maj.

När man går kurs hos oss på Zolrosen så måste man ha fyllt 18 år. Då vi nu kör allt igenom vårt företag "spirande Zolrosen AB" behöver vi höja våra priser för att täcka upp alla kostnader. 

Vår lokal

Du hittar oss i Jönköping där vi hyrt in oss hos i en källarlokal på Starrgatan 25 Liljeholmen i Jönköping, i samma lokal som verksamheten Bara Vara. Vi är verkligen glada över denna möjlighet och välkomnar er alla. Naturligtvis kan man även komma till oss i Signesbo där vi har ett litet hus för privatseanser. 

Annas Musik

Två singlar har kommit ut, Jordängel, som släpptes den 1 september, och den andra singeln, Shadow In A cape, som kom ut den 10 oktober 2022.

Lyssna gärna även på Annas första album "Jag ska gå stolt och rak från vård jord". Klicka på länken eller gå in på Spotify och Jordängel.

https://open.spotify.com/album/4x9shx48JQJwTDprxltORZ



Inlägg

 

Nyhet

19.02.2024

Just nu så håller vi på att göra två olika symbolkortlekar som blir klara till maj 2024. Detta i samarbete med Petronella Eriksson och Rebecca Gustafsson. Det är så spännande och roligt. Vi ser även fram emot hälsomässan i Örebro den 4-5 maj. Ps vill du själv vara utställare så gå in på Fb och kolla in hälsomässa Örebro (Jane...